Actor Shravan Sagar-एक्टर श्रवण सागर

Actor Shravan Sagar-Movies, Biography, Photos, filmography

Actor Shravan Sagar-एक्टर श्रवण सागर

Actor Shravan Sagar-Movies, Biography, Photos, filmography

श्रवण सागर राजस्थानी फिल्म अभिनेता हैं। इनका जन्म जयपुर जिले के पदमपुरा में हुआ। इनकी फ़िल्मी यात्रा राजस्थानी फिल्म म्हारो बीरो घनश्याम से शुरू हुई। इसके बाद इन्होंने दा हीरो अभिमन्यु से बॉलीवुड में कदम रखा। इसके बाद से नियमित रूप से राजस्थानी और हिंदी फिल्मों में सक्रिय हैं।

फिल्मोग्राफी

  • म्हारो बीरो घनश्याम (राजस्थानी 2007)
  • दा हीरो अभिमन्यु (हिंदी 2009)
  • पटेलण (राजस्थानी 2013 )
  • दंगल (राजस्थानी 2013)
  • राजू राठौर (राजस्थानी 2014 )
  • पगड़ी (राजस्थानी 2016)
  • शंखनाद (राजस्थानी 2018)

सीरियल ग्राफी

  • सीरियल -मैना सुंदरी (पारस चैनल )
  • गोरबंद ( डी डी राजस्थान )
  • साहब कुर्सी के ( डी डी राजस्थान )
  • सिग्नेचर विद श्रवण सागर (बी टी एस)

अपकमिंग मूवीज

  • विदाई
  • आंटा-सांटा
  • राजस्थानी बाहुबली

Actor Sharvan Sagar Biography

Shravan Sagar is a Rajasthani film actor. He was born in Padampura in Jaipur district. His film journey started with the Rajasthani film Maharo Biro Ghanshyam. After this, he made his Bollywood debut with Da Hero Abhimanyu. He has since been regularly active in Rajasthani and Hindi films.

Filmography

  • Maharo Biro Ghanshyam (Rajasthani 2007)
  • The Hero Abhimanyu (Hindi 2009)
  • Patelan (Rajasthani 2013)
  • Dangal (Rajasthani 2013)
  • Raju Rathore (Rajasthani 2014)
  • Pagadi (Rajasthani 2016)
  • Shankhanad (Rajasthani 2018)

Serialography

  • Maina Sundari (Paras Channel)
  • Gourband (DD Rajasthan)
  • Sahab Kursi ke (DD Rajasthan)
  • Signature with Shravan Sagar (BTS)

Upcoming movies

  • Vidai
  • Anta-Santa
  • Rajasthani Bahubali

Photos

Actor Shravan Sagar-एक्टर श्रवण सागर
Actor Shravan Sagar-एक्टर श्रवण सागर

यह भी पढ़े

List Of Rajasthani Language Films: किस साल कितनी राजस्थानी फिल्में रिलीज

Rajasthani Movies List : अब तक रिलीज राजस्थानी फिल्में

Leave a Reply